sponsor

SUSHI & TAKO @ JUSCO

Tuesday, 19 April 2011

selamat petang semua!!!!!


ni entry pertama utk blog kedaimakansedap @ KMS ....
maybe ramai yg dah tau tentang makanan  dr jepun ni....
tp wat yg tak tau, kami perkenalkan yek....
gambar bawah ni adalah SUSHI.....


sushi ni sejenis makanan yg terdiri dari nasi jepun pastu atasnya ditambah dengan pelbagai jenis toping....antaranya salmon, unagi, octopus, tuna dan macam2 lagi...semuanya sedap2....sushi kt jusco ni memang superb dan murah2....range harga dalam RM1 - RM1.20 je....



yang ni pulak, adalah TAKO.....

terdiri dari campuran tepung, sayur sikit2 dan ada pilihan samada mahu isi unagi, chicken, octopus dan udang....tp bagi saya, octopus paling sedap!!! bentuknya macam cekodok...maybe ni cekodok jepun kot... satu bungkus, ada 3 ketul tako, kemudian ditabur dengan fish flake, ketchup dan mayonis....memang SUPERBBB!!!!! ha..tako ni cuma ade di JUSCO sahaja!!! oh lupe, ade di MINES, tapi kurang sedap....heheh....tak caya korang rasa la.....pas rasa kompem nak makan ari2..... harganya skrg cume RM4.50..kalau nak tambah apa2, just add rm0.50 je...




selamat mencuba!!!! :)

0 comments:

Post a Comment

~~kedai makan sedap~~ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino