sponsor

THE MANHATTAN FISH MARKET

Tuesday, 19 April 2011

hai kengkawan!!!! semua dah lunch??? KMS belom.....hukhukhuk....
ok...entry kali ni, KMS nak cite satu restoran ni iaitu

THE MANHATTAN FISH MARKET...


TMFM ni menyediakan pelbagai jenis makanan yg terdiri dari seafood...
macam2 ada...udang, sotong, tiram, salmon, dan macam2 lagi...
masakannya pun variasi jugak...ada stim, bakar, goreng, pasta dan sebagainya...
KMS selalu try menu di bawah ni iaitu

Manhattan Seafood Platter 



sangat2 sedap dan berbaloi bagi penggemar seafood....
menu ni complete, semua seafood ada, makan 3 orang pun belum tentu habis....
tambah dengan nasi lagi....fuhhhh...memang yummy!!!!
harga utk seafood platter ni ialah RM49.90....

untuk tahu menu lain2 dan harganya, sila klik sini....
di Malaysia, TMFM boleh didapati di Midvalley, Sogo, Ampang Park, Pavillion, Alamanda dan beberapa tempat lagi!!!!
kawan2 mesti pegi taw!!! kompem terangkat!!! :)


0 comments:

Post a Comment

~~kedai makan sedap~~ Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino